Forum Ford Club Polska

Sprawdzanie Numeru VIN

Wróć   Forum Ford Club Polska > Samochody > Ford Mondeo
Rejestracja FAQ Kalendarz Dzisiejsze posty Szukaj

Dołącz teraz!
Zapraszamy do rejestracji!
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum!

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Stary 20-12-2009, 21:37   #11
massiwo
ford::average

Model: Mondeo
Silnik: 2.0 145KM
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: spryskiwacze szyb (wszystkie 3) zal.pl

na pewno z przednia szyba, czy ponizej 4 odpowie Ci ktos inny Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

massiwo jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 20-12-2009, 21:46   #12
Pakul92
ford::beginner

Imię: Mariusz
Model: Mondeo MK2
Silnik: 1.8 16v
Rocznik: 1998

Cytat:
Napisał massiwo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
ile propocji 2;1... czy mniej!?

a ta Twoja porada z 1go posta, to co, Ty myjesz szyby tylko przed wyjazdem, a pozniej co, juz sie nie brudza? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie nie... poprostu zawsze przed wyjazdem myje szybę, a potem jak jade to niemam problemu z spryskiwaczami... a wąchałeś ten płyn czy zalatuje spirytusem czy jakimś tanim bimbrem?
Pakul92 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 20-12-2009, 21:50   #13
massiwo

wychowałem sie na bimbrze, takze pewnie zaleci mi jak dobry spiryt... haha

wyrzucilem banke, ale mam inna podobna, zaraz obadam baze, bo i tak musze cos sprawdzic :/

generalnie przy obecnym mrozie mam w garazu -5 i jeszcze nie moge odkrecic anteny od radia Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

edit

wali dobrym tanim bimbrem z doza jakiegos egzotycznego zapachu dla zmyly Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

test plynow [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]

Ostatnio edytowane przez massiwo ; 20-12-2009 o 22:11
Stary 20-12-2009, 22:18   #14
Pakul92

wali dobrym tanim bimbrem z doza jakiegos egzotycznego zapachu dla zmyly Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

test plynow [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ][/QUOTE]

Spróbuj jakiś płyn z tych testowanych... i nie z biedronki tylko w motoryzacyjnym kupGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Stary 20-12-2009, 22:20   #15
massiwo

tak zrobie, ale do tego co mam doleje jakiegos spirytu, zeszlo mi teraz ok 1/4 stanu...

pakul a Ty nie za mlody, zebys jezdzil fura juz?Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Stary 20-12-2009, 22:27   #16
Pakul92

Cytat:
Napisał massiwo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
tak zrobie, ale do tego co mam doleje jakiegos spirytu, zeszlo mi teraz ok 1/4 stanu...

pakul a Ty nie za mlody, zebys jezdzil fura juz?Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jeśli chodzi Ci o nick to kiedyś rejstrowałem się na o2 i nick Pakul89 był zajęty no i propozycja była 92 no i tak zostałoGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. prawie w wszystkich kontach mam 92Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Pozdro i Wesołych ŚwiątGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Stary 20-12-2009, 22:32   #17
massiwo

wzajmnie byku Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Stary 21-12-2009, 11:03   #18
maestro06
ford::professional

Model: Mondeo MkIII
Silnik: TDDI by VTECH
Rocznik: 2002

Cytat:
kur... co za gowno kupilem... nic tylko sprzedac, a moze ten plyn z biedronki to nie do -22, a do -10

testowaliscie!?

jakie propocje denaturatu/spirytusu przyjac!?

z tymi spryskami to chodzilo mi o to, ze wczesnej jezdzilem a3 i dysze byly pod maska Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Powiem Ci tak w tamtym roku mialem tesco-wy i wiecej tego g.... nie kupie bo mi zamarzl mimo, ze mial jeszcze 5-7'C zapasu, mam obecnie jakis z biedronki i w aucie w butelce nie zamarzl ale w pojemniku musze zerknac Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
maestro06 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 21-12-2009, 11:30   #19
massiwo

tak, tak... to raczej wina plynu, a nie autka Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Stary 21-12-2009, 23:10   #20
maestro06
ford::professional

Model: Mondeo MkIII
Silnik: TDDI by VTECH
Rocznik: 2002

plyn biedronkowy (z nano technologia <hahaha>) do -22 zdal egzamin, dzis mroz odpuscil spryski zaczely bo w przewodach i nie tylko ;P mialem jeszcze dosc sporo plynu letniego Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
maestro06 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Zasady postowania