![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#231 |
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 27-03-2011
Model: Mk4 Titanium S
Silnik: DW10C 193PS 400Nm
Rocznik: 2011
|
![]()
Czyli napięcie aku skończone i można już wgrywać?
Przy okazji pytanie: jest możliwość przesunięcia tego wskazania niżej, tak żeby cyfry temperatury i napięcia były na tej samej wysokości?
![]() |
#232 |
FCP member
![]() Zarejestrowany: 23-04-2013
Model: Ford S-MAX
Silnik: 2.0TDCI 140->163KM
Rocznik: 2010
|
![]()
W zasadzie tak. Na filmiku można zobaczyć jak działa wyświetlanie napięcia oraz zmiana koloru ikonki.
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Trzeba jeszcze tylko zobaczyć jak będzie wyglądało w samochodzie z line assistem z włączonymi kropkami. Jest ktoś chętny Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. By może tam trzeba będzie przesunąć w prawo ze 2 pixele Przesunąć w dół oczywiście też można.
![]() |
#233 | |
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 27-03-2011
Model: Mk4 Titanium S
Silnik: DW10C 193PS 400Nm
|
![]() Cytat:
Może faktycznie te 2 piksele trzeba będzie przesunąć Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
![]() |
![]() |
#234 |
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 03-06-2015
Model: MK4 Titanium S
Silnik: 2.2 TDCi 200HP
|
![]()
Wszystko wygląda naprawdę profesjonalnie. Brakowało mi temperatury silnika w w głównym oknie.
Kto mógłby wgrać mi soft Orion'a w Warszawie (lub okolicach)? Ostatnio edytowane przez Wizytor ; 26-05-2016 o 18:19 |
![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
FCP member
![]() Imię: Łukasz
Model: S-Max
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2016
|
![]()
Orion
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#236 | |
FCP member
![]() Imię: Tomi
Model: FUSION 4x4
Silnik: 2.0EB
Rocznik: 2020
|
![]() Cytat:
a jak nie Sławek to kolega @[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Ci też to wgra . No i może jeszcze kolega @[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] jak już dogadał się ? Wiem ,że jeszcze ktoś tam kombinuje z C+ i resztą wszystkich modów ( sądząc z mnogości pytań ) ale to już sam/i musi/ą napisać co On/Oni tam ogarnia/ogarniają .
Moja zabawa z nawigacjami Moje mody we własnym aucie - C+/Tempomat/ACC/BLISS/CTA/CHIP/SYNC2>SYNC3 LOGA stacji Radiowych w SYNC3 bez wymiany ACMa ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez leszcz ; 26-05-2016 o 18:32 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
FCP member
![]() Zarejestrowany: 23-04-2013
Model: Ford S-MAX
Silnik: 2.0TDCI 140->163KM
Rocznik: 2010
|
![]()
Wczoraj dotarłem do Ojcowa (apropo może tutaj w okolicach jest ktoś z line assistem do testów).
Prze kilka godzin jazdy miałem okazje obserwować napięcie w instalacji. Jechałam i oczy przecierałem ze zdziwienia co ten regulator napięcia wyprawia Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Po 4 godzinach jazdy w pewnym momencie stwierdził, ze nie potrzeba utrzymywać wysokiego napięcia i spadło przez chwile do 12.1V na włączonym silniku (jałowo). Nie wierzyłem w to co widzę. Ze zdziwienia wyjąłem multimetr i do gniazda zapalniczki. Wizualizacja się nie myliła. Po chwili regulator się jednak namyślił i napięcie poszło ponownie w górę. Swoja droga żółty akumulatorek jest naprawdę dobrze widoczny. Kiedy wszystko na ekranie jest szare i nagle pojawi się cos żółtego to natychmiast przyciąga wzrok. Gdyby nie zmienił koloru to pewnie bym ten fakt przegapił, bo trwało to dość krótko.
![]() |
#238 | |
FCP member
|
![]() Cytat:
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
ford::expert
![]() Imię: Artur
Model: było Mondeo mk4, jest Fiesta mk7, EDGE
Silnik: 1.25 , 2.0
Rocznik: 2014, 2019
|
![]()
@[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
proszę nie cytować bezpośrednio pod postem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Proszę przeczytać regulamin forum Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#240 | |
FCP member
|
![]() Cytat:
|