![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#251 |
|
FCP member
![]() Imię: Tomi
Model: FUSION 4x4
Silnik: 2.0EB
Rocznik: 2020
|
Kibicuje koledze "orion" . Lepiej zapłacić koledze z Polski niż zapełniać sakwy kolegom z Rosji.Oni cały czas mają jakieś ogony z wydawaniem nowszych wersji swoich programów a już nie wspominając o brakach w odpowiedziach na zadane pytania zarówno na forum rosyjskim jak i na wiadomości prywatne . Ciężko też jest cokolwiek u nich kupić Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie mniej należy oddać im fachowość oraz olbrzymią wiedzę ale za resztę dwója Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Orion rób i zbieraj z tego profity ! Ja kupię to co zrobisz do przedlifta o ile będę miał jeszcze ten model bo za rogiem już czai się MK5 .........
|
|
|
#252 |
|
ford::average
![]() Imię: Tomek
Model: A7 50 TDI Sportback Quattro
Silnik: 3.0 TDI 286PS
|
Coś drgnęło w temacie softu do przedlifta?
|
|
|
#253 | |
|
FCP member
|
Cytat:
Nie jestem tez pewien czy współpracuje to z językiem Polskim w Convers+ . Trzeba poczekać na wypowiedź kolegi "mayak" A co na to kolega "orion"??
|
|
|
|
#254 |
|
FCP member
![]() Imię: Marcin
Model: Smax / Fusion Energy
Silnik: 2.0ecoblue / plug-in hybrid
Rocznik: 2019 / 2017
|
Soft jest, a nie ma uprawnień (kredytów) do wgrywania, pewno za 2-3 dni będą
////// ZMIANA MOCY 1.6tdci 95->115 # 2.0 tdci 140->163 # 1.5/1.6eb 150->182 # Transit 2.2 tdci # diagnostyka # TEMPOMAT # Immobilizer/kluczyki # konfiguracja # spolszczenia # wszystkie modele Europa-USA ////// MAYYAK@GMAIL.COM |
|
|
|
|
|
#255 |
|
![]() Imię: Tomek
Model: A7 50 TDI Sportback Quattro
Silnik: 3.0 TDI 286PS
|
Ok, jak już będzie coś wiadomo - łącznie z ceną to napisz w temacie.
Będę obserwował wątek.
|
|
|
#256 |
|
Model: BMW 320 D
Silnik: 2.0 D 163PS/380Nm
Rocznik: 2012
|
A współpracuje z polskim jezykiem w convers+??
BMW 320D 163 PS [380nM]Luxury Ostatnio edytowane przez szaqall111 ; 10-05-2014 o 19:21 |
|
|
|
|
|
#257 | |
|
FCP member
|
Cytat:
Swoją drogą robią na tym wszystkim bardzo dobry biznes . Wystarczy poczytać jak ktoś chce Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
#258 | |
|
FCP member
Model: Smax / Fusion Energy
Silnik: 2.0ecoblue / plug-in hybrid
Rocznik: 2019 / 2017
|
Cytat:
Obecnie dostępna wersja tego custom softu ma wyświetlanie info z parktronika i o pracy PTC, ale nie ma jeszcze patcha do TPMS, więc poczekam z wgrywaniem do siebie.
////// ZMIANA MOCY 1.6tdci 95->115 # 2.0 tdci 140->163 # 1.5/1.6eb 150->182 # Transit 2.2 tdci # diagnostyka # TEMPOMAT # Immobilizer/kluczyki # konfiguracja # spolszczenia # wszystkie modele Europa-USA ////// MAYYAK@GMAIL.COM |
|
|
|
|
|
|
#259 |
|
FORD|ZAWODOWIEC
Model: Mondeo MK5
Silnik: 2,0TDCI
Rocznik: 2015
|
Ale innym mógłbyś wgrać,jeśli komuś tpms działa z antenkami ?
|
|
|
|
|
|
#260 | |
|
FCP member
![]() Zarejestrowany: 23-04-2013
Model: Ford S-MAX
Silnik: 2.0TDCI 140->163KM
Rocznik: 2010
|
Cytat:
Wiadomo było że Rosjanie pierwsi wprowadzą PDC. Ja zresztą nigdy nie maiłem aspiracji scigać się z nimi. Swoją wersję rozwijam najczęściej po nocach w miarę swoich możliwości czasowych. Jestem zresztą pełen podziwu dla Rosjan za kawał solidnej roboty. Dopiero jak zacząłem się w tym grzebać to uświadomiłem sobie czego oni tak naprawdę dokonali. Podsumowując. Komu się będzie śpieszyło to ogra sobie soft rosyjski. Kto nie musi od razu będzie obserwował sytuację i monitorował jak się rozwija moja wersja. Jednego mogę być pewien. Jeśli moja wersja powstanie na pewno będzie tańsza od rosyjskiej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. No i moje modyfikacje mogą być robione trochę pod klienta z indywidualnym podejściem. Ostatnio np. myślałem aby logo Forda na starcie podmieniać na życzenie np. na zdjęcie własnego samochodu, logo firmowe itp.
|
|