![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
Zobacz wyniki ankiety: Którą wersję softu Converse+ PDC skończyć jako pierwszą | |||
Przedliftową |
![]() ![]() ![]() ![]() |
195 | 63.31% |
Międzyliftową |
23 | 7.47% |
Poliftową |
90 | 29.22% |
Głosujących: 308. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#381 |
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 28-02-2014
Model: s-max
Silnik: 2.0
Rocznik: 2008
|
![]()
Pięknie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Działaj z przedliftem i przyjeżdżam błyskawicznie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#382 | |
FCP member
![]() Imię: Łukasz
Model: S-Max
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2016
|
![]() Cytat:
A wiesz jaki Kraków jest piękny jesienią? Zapraszamy do Małopolski tu na pewno będziesz mógł wgrać swój soft do kilku fordów Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#383 |
ford::average
![]() Zarejestrowany: 31-03-2009
Model: Mondeo Titanium
Silnik: 2.2 TDCi 200PS
Rocznik: 2012
|
![]()
Kolego orion512 obecnie w Conwers+ mam wersje 1304 czy update do wersji 1507 PDC będzie możliwy po kablu bez rozbierania ? Pytam bo latem odwiedziłem kolegę tedi_k niestety wtedy nie udało się wgrać nowszej wersji Conwers+.
![]() |
#384 |
FCP member
![]() Zarejestrowany: 23-04-2013
Model: Ford S-MAX
Silnik: 2.0TDCI 140->163KM
Rocznik: 2010
|
![]()
Nie powinno być żadnego problemu.
![]() |
#385 |
ford::average
![]() Zarejestrowany: 31-03-2009
Model: Mondeo Titanium
Silnik: 2.2 TDCi 200PS
Rocznik: 2012
|
![]()
Po kabelku to fajnie. Czekam na finał 1507 PDC .
![]() |
#386 | |
FCP member
![]() Imię: Tomi
Model: FUSION 4x4
Silnik: 2.0EB
Rocznik: 2020
|
![]() Cytat:
Coś na kształt Rosyjski ..... jak wiadomo trzeba mieć do tego odpowiedni sprzęt i dostęp pełny do VFB Loadera ( ja nie mam i puki co od czasu gdy mam program i kabel wgrałem oprogramowanie do trzech C+ więc nie zarobiłem jeszcze na licencję aby mieć full dostęp) No ale to już zależy od Ciebie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. pozdrawiam Tomek
Moja zabawa z nawigacjami Moje mody we własnym aucie - C+/Tempomat/ACC/BLISS/CTA/CHIP/SYNC2>SYNC3 LOGA stacji Radiowych w SYNC3 bez wymiany ACMa ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez leszcz ; 01-10-2014 o 21:26 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#387 |
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Imię: Marcin
Model: Mondeo MK5
Silnik: 2,0TDCI
Rocznik: 2015
|
![]()
Pozostaje tylko kwestia przy współpracy w jaki sposób udowodnić komuś ,że zaktualizował 5 conversówa nie 55 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..Rosjanie załatwili to poprzez UCDS i kredyty.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#388 |
ford::advanced
![]() Imię: Artur
Model: S-MAX, YARIS
Silnik: 2.0 FFV Pb + LPG, 1.0 Pb
Rocznik: 2009, 2006
|
![]()
Może by wgrywać zdalnie przez neta jak ktoś ma kabelek przechwycić kompa np przez TeamViever i aktualizacja leci.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#389 | |
FCP member
![]() Imię: Tomi
Model: FUSION 4x4
Silnik: 2.0EB
Rocznik: 2020
|
![]() Cytat:
pozostaje coś takiego jak kredyt zaufania . Lepiej wspierać swoich niż płacić Rosjanom . W sumie będzie to samo no może dopieści kosmetycznie to Orion512 . Jakoś to można rozegrać aby kolega był więcej niż zadowolony a współpraca była "zdrowa" . Tu zaufanie będzie miało główne znaczenie bo wątpię aby kolega wszedł w układ z Rosjanami ..... a może ?? w sumie niegłupi pomysł i sprawa byłaby rozwiązana . Kolega będzie chciał to się zastanowi a jak nie to nie . Cóż nie będziemy naciskać w każdym bądź razie nie ja Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. pozdrawiam Tomek ale kolega nie wypowiada się wiec raczej będzie że nie będzie
Moja zabawa z nawigacjami Moje mody we własnym aucie - C+/Tempomat/ACC/BLISS/CTA/CHIP/SYNC2>SYNC3 LOGA stacji Radiowych w SYNC3 bez wymiany ACMa ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez leszcz ; 09-11-2014 o 13:14 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#390 | ||
ford::beginner
![]() Imię: waldek
Model: Ford Mondeo Titanium
Silnik: 2.0TDCI
Rocznik: 04.2010
|
![]() Cytat: