Forum Ford Club Polska

Sprawdzanie Numeru VIN

Wróć   Forum Ford Club Polska > Forum Ogólne > Ford Garage > Ogólnie o motoryzacji
Rejestracja FAQ Kalendarz Dzisiejsze posty Szukaj

Dołącz teraz!
Zapraszamy do rejestracji!
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum!

Zobacz wyniki ankiety: Którą wersję softu Converse+ PDC skończyć jako pierwszą
Przedliftową 195 63.31%
Międzyliftową 23 7.47%
Poliftową 90 29.22%
Głosujących: 308. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Stary 22-10-2014, 15:37   #461
orion512
FCP member

Model: Ford S-MAX
Silnik: 2.0TDCI 140->163KM
Rocznik: 2010
Domyślnie Odp: Schemat podłączenia Converse+ poszukuję

Panowie może umówmy się tak. Jeżeli będę planował wyjazd gdziekolwiek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. to dam znać wcześniej.

sprzedam: Licznik Convers+ | chwilowo Grabarka |
orion512 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 22-10-2014, 20:19   #462
lsulima
FCP member

Imię: Łukasz
Model: S-Max
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2016

A dla mnie to chyba przesadzasz z tą natarczywą próbą "pomocy" w wgrywaniu softu.

Ostatnio edytowane przez TOMAS ; 22-10-2014 o 21:19
lsulima jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 22-10-2014, 20:40   #463
lsulima
FCP member

Imię: Łukasz
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2016

Cytat:
Napisał leszcz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
skoro tak uważasz to Cię bardzo przepraszam . I nikogo nie namawiam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. , kto chce to się odezwie .

pozdrawiam
Miałem na myśli "dilerowanie" softu kolegi Oriona. Dziwi mnie to, że publicznie proponujesz kolejny raz wgrywanie softu Oriona
Reklama wgrywania Rosyjskiego softu przez Ciebie jest jak najbardziej uzasadniona.
lsulima jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 22-10-2014, 20:42   #464
orion512
FCP member

Model: Ford S-MAX
Silnik: 2.0TDCI 140->163KM
Rocznik: 2010

Panowie spokojnie. Przecież nawet jeszcze nie było oficjalnej premiery Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wpierw muszę zamknąć tą wersję, a co najmniej jeszcze ikonka tempomatu została do zrobienia.

sprzedam: Licznik Convers+ | chwilowo Grabarka |
orion512 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 22-10-2014, 20:57   #465
leszcz
FCP member

Imię: Tomi
Model: FUSION 4x4
Silnik: 2.0EB
Rocznik: 2020

Cytat:
Napisał lsulima Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Miałem na myśli "dilerowanie" softu kolegi Oriona. Dziwi mnie to, że publicznie proponujesz kolejny raz wgrywanie softu Oriona
Jak można wgrywać soft kolegi Orion512 skoro się go nie ma ............ lekko pojechałeś po mnie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
(jakie proponowanie wgrywania . weź na luz )
Nic z tego nie rozumiem . Wiec napisze Tobie wyraźnie . Nie jestem żadnym dilerem , wgrywaczem itp . Nie jestem w posiadaniu jakichkolwiek plików ,programów itp z oprogramowaniem Sławka .Nigdy wiec nie mogłem proponować takich rzeczy

Kolego sugeruję tylko iż kolega Orion nie musi nigdzie jeździć..................

Cytat:
Napisał orion512 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Panowie spokojnie. Przecież nawet jeszcze nie było oficjalnej premiery
jestem nadzwyczaj spokojny Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez leszcz ; 22-10-2014 o 21:04
leszcz jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 22-10-2014, 21:07   #466
mayak
FCP member

Imię: Marcin
Model: Smax / Fusion Energy
Silnik: 2.0ecoblue / plug-in hybrid
Rocznik: 2019 / 2017

Zgadzam się z kol. Isulima jeśli chodzi o dilerowanie; no i reklamowanie wgrywania konkurencyjnego rosyjskiego softu w wątku Oriona jest mało fajne moim zdaniem - trochę więcej luzu, a mniej presji bo to nie smaczne ...
////// ZMIANA MOCY 1.6tdci 95->115 # 2.0 tdci 140->163 # 1.5/1.6eb 150->182 # Transit 2.2 tdci # diagnostyka # TEMPOMAT # Immobilizer/kluczyki # konfiguracja # spolszczenia # wszystkie modele Europa-USA ////// MAYYAK@GMAIL.COM
mayak jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 22-10-2014, 21:17   #467
artur1970
ford::expert

Imię: Artur
Model: było Mondeo mk4, jest Fiesta mk7, EDGE
Silnik: 1.25 , 2.0
Rocznik: 2014, 2019

Cytat:
Napisał orion512 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Tak więc naprawdę została mi tylko ta nieszczęsna ikonka tempomatu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ktoś obiecywał polskie znaki w książce telefonicznej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
artur1970 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 22-10-2014, 21:36   #468
wip
ford::average

Silnik: 2,0 tdci
Rocznik: 2008

nie zawracaj głowy polską czcionką, na jutro może zdąży zrobić ikonkę tempomatu bo dzisiaj wysłałem licznik, a vc/bt nie mam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
wip jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 22-10-2014, 22:20   #469
artur1970
ford::expert

Imię: Artur
Model: było Mondeo mk4, jest Fiesta mk7, EDGE
Silnik: 1.25 , 2.0
Rocznik: 2014, 2019

Dobrze, że Kolega myśli również o innych. Powraca wiara w ludzi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
artur1970 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 22-10-2014, 23:14   #470
PAFFCIO
ford::professional

Imię: Paweł
Model: Mondeo
Silnik: 2.0 EcoBlue
Rocznik: 2019

Cytat:
Panowie spokojnie. Przecież nawet jeszcze nie było oficjalnej premiery Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wpierw muszę zamknąć tą wersję, a co najmniej jeszcze ikonka tempomatu została do zrobienia.
To co dziś mi wgrałeś?? ;-)
Mam liczyć na jakiś update?
...Oczywiście powyższe to mały żarcik ;D
Dziś otrzymałem do swojego mondziaka nową wersję conversa od kolegi Orion512 - dzięki za dodatkową, ciekawą pogawędkę w trakcie :-)
Wszystko profesjonalnie, sprawnie i fachowo. Convers faktycznie dużo fajniej wygląda i ma parę funkcjonalności, których brakowało w poprzedniej wersji.
Ciekawostka, na którą zwróciłem uwagę (co wywołało malutki popłoch u Autora update'u ;-)) po wgraniu nowego softu:
Przed wgraniem, przy wyłączonych światłach, w kabinie nie świeciło się oświetlenie przycisków sterujących szybami na drzwiach oraz nie były podświetlone zegary, na nowym sofcie, zegary są podświetlone wraz z przyciskami na drzwiach... na razie trudno mi ocenić tę zmianę (kończyliśmy już gdy było dość ciemno), zobaczymy za dnia, czy to ma sens...
1. Czarny design jest ok! :-)
2. Parktronic działa jak trzeba,
3. Wszystkie pozostałe funkcje również bezkolizyjnie się wyświetlają.

Ostatnio edytowane przez PAFFCIO ; 22-10-2014 o 23:16
PAFFCIO jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Zasady postowania