![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#41 |
|
FORD|AUTHORIZED
![]() Imię: Łukasz
Model: Focus Kombi MK1
Silnik: 1.6 ZEtec SE
Rocznik: 2004
|
motor schaden
zabawa dla pasjonatów poprawiać koncern FoMoCo |
|
|
|
|
|
#42 |
|
ford::expert
![]() Zarejestrowany: 24-03-2009
Model: Focus MK3.5
Silnik: 2.0 TDCI 180
Rocznik: 2018
|
Zabraklo zdania o klepaniu się po plecach. Jestem zawiedziony Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#43 | |
|
ford::average
![]() Imię: Mateusz
Model: Ka MK1/Fiesta MK7 FL
Silnik: 1.3 Duratec (70KM)/1.0 EcoBoost (100KM)
Rocznik: 2003/2015
|
Cytat:
Sam walczę Z problem układu chłodzenia tylko, że we Fieście 1.0 EcoBoost. Powiedz mi, może to obserwujesz. Jak zgasisz samochód po jeździe to w zbiorniku wyrównawczym powinno być trochę więcej płynu chłodniczego bo zwiększa się jego objętość. Nie masz czasem tak, że płyn zasysa Ci ze zbiornika i wraca dopiero po bardzo,bardzo długim postoju typu po nocy? |
|
|
|
|
|
|
#44 | |
|
FORD|AUTHORIZED
|
Cytat:
ja tylko czekam aż te moje mk1 padnie i zawijam się z forum, obiecałem to kiedyś i ja dotrzymuje słowa, nie mam sił pisać, że poprawianie FoMoCo to idea taka sama jak nawracanie satanistów nie wiem, podpale ten mój mk1 i może skrócę te wasze męki, ale auto jeździ i zarabia już 9 rok, co ja mam zrobić... kiedyś rzuciłem wyzwanie jechanie na wschód mk1 kontra mk3 to zostałem wyśmiany, zaproponowano mi półwysep iberyjski, teraz jest wojna więc tam nie pojedziemy Ostatnio edytowane przez Fulara ; 11-12-2022 o 20:49 |
|
|
|
|
|
|
#45 |
|
ford::expert
![]() Imię: Marcin
Model: Focus MK4.5
Silnik: 1.0 mHEV 155KM
Rocznik: 2023
|
O proszę, wojna na półwyspie iberyjskim... Ciekawe czy Hiszpanie wywalczą sobie niepodległość Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#46 |
|
FORD|AUTHORIZED
|
jazda autostradą na południe hiszpanii to maluchem się jeździło
jazda przez zabłocone drogi do odessy czy dalej, to nikt rękawicy nie podjął a chciałem zaprosić sponsorów i tv tut mi lajt. szrot zostanie szrotem |
|
|
|
|
|
#47 |
|
ford::beginner
![]() Imię: dariusz
Model: focus mk4
Silnik: 0.999 cm Mhev
Rocznik: 2021
|
...
|
|
|
|
|
|
#48 | |
|
FORD|AUTHORIZED
|
Cytat:
obecnie jest to znowu forsowane w drugą stronę, tzn. do 2015 roku było to tak: a mam szrota, do żyda teraz strach sprzedać auto, żeby ci po 2 latach ( rok i 10 miesięcy powiedzmy ) delikwent nie wytoczył procesu. a i były takie procesy, że klima strzeliła, że to i tamto. znowu w drugą stronę, że strach sprzedawać. znaczy sprzedawać, ale z obwarowaniem na umowie. bo polska nie może być normalna. musi być dymanie albo z lewa albo z prawa. ostatnio robiłem silnik handlarza bo kupujący wytoczył proces. Handlarz zostawił 18 000 zł. zysk i marzenia szlag trafił. tut mi lajt. |
|
|
|
|
|
|
#49 |
|
ford::beginner
![]() Imię: dariusz
Model: focus mk4
Silnik: 0.999 cm Mhev
Rocznik: 2021
|
..... to ci przyznaje rację...... powalone czasy.... fakt teraz to strach sprzedawać auto.... lepiej chyba oddać na złom.....
|
|
|
|
|
|
#50 | |
|
FORD|AUTHORIZED
|
Cytat:
obwarować to w umowie, żeby żaden znowu magik nie ujawnił się po 10 miesiącach że klima nie działa a dziadowskie sądy niezawisłe nie mają pojęcia co orzekają na yt są wzory umów co zamieścić ale z taką umową nie sprzedasz tego auta |
|
|
|
|
![]() |
|
| Tagi |
| focus , płyn chłodniczy |
|
|