![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#1 |
ford::amateur
![]() Imię: Jasiu
Model: Galaxy mk1
Silnik: 2,3
Rocznik: 1998
|
![]()
witam mam pytanie czy dana instalacja poniżej będzie dobrze chodziła w 2,3 model mk1 prośba o doradzenie bo słyszałem że nie każdy gaz dobrze w galaxy chodzi
Sekwencyjny wtrysk AGIS M210 4 cyl. z reduktorem Tomasetto i listwą wtryskową OMVL REG Dream. Zestaw przeznaczony jest do pojazdów czterocylindrowych o mocy nieprzekraczającej 200KM. Sterownik sekwencyjnego wtrysku gazu LPG/CNG w fazie lotnej zaprojektowany do zastosowania w samochodach posiadających zaawansowane systemy diagnozy układu zasilania benzyną (OBD2, EOBD) - z katalizatorem i sondami lambda. Zachowuje normy emisji spalin (również EURO5). W skład zestawu wchodzi: - kontroler wtrysku gazu AGIS M210 - wiązka - panel sterowania z pełnym wskazaniem poziomu gazu - czujnik ciśnienia i podciśnienia - czujnik temperatury gazu - czujnik temperatury reduktora - wskaźnik poziomu gazu z wiązką - buzer - drobne elementy montażowe - listwa wtryskowa OMVL REG Dream - reduktor Tomasetto AT09 Alaska prośba o doradzenie może ktoś jeździ z was na tej instalacji :lol: Ostatnio edytowane przez wojtekn ; 27-08-2014 o 22:31 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Junior Moderator
![]() Imię: Dominik
Model: Galaxy mk2
Silnik: 2.3+LpgTech516
Rocznik: 2000
|
![]() Cytat:
Ile za montaż? 1900zł? więcej to nie jest warte, a auto będzie chodzić na gazie tylko na wolnych obrotach. Wiem, że zestawy na Agisie M210 są najtańsze na rynku, ale najtańszy oznacza w tym przypadku najgorszy. Polecam: Elektronika: Stag 4+/Stag 300 ISA/LpgTech 214/LpgTech 324 Reduktor: kme tur/kme gold/kme silver/zavoli N lub S Wtryskiwacze: Barrakuda/Dragon/Matrix HS Dużo przewaliłem sprzętu od LPG u siebie i ten zestaw który mam (Tech/Silver/Barracuda) to kompromis pomiędzy ceną a jakością. Polecam (pogrubione) bo taki mam - dobrałem metodą prób i błędów.
[Zasady panujące na forum] [Jak zmienić tytuł wątku] [Regulamin] [Zasady umieszczania ogłoszeń] ![]() Ostatnio edytowane przez deku ; 27-08-2014 o 21:15 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
ford::amateur
![]() Imię: Jasiu
Model: Galaxy mk1
Silnik: 2,3
Rocznik: 1998
|
![]()