![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#651 |
FCP member
![]() Zarejestrowany: 23-10-2012
Model: Mondeo MK5 ST Line X AWD
Silnik: 2.0 180KM-> ~205
Rocznik: 2018
|
![]()
Mój licznik mi się podoba, nie wymieniam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Przyjdzie lato to tylko na dziennych będę jeździł to nie będzie mnie denerwować. No chyba ze do tego czasu samochód zmienię Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
#652 |
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 17-05-2007
Model: Mondeo Mk5
Silnik: 2.0 TDCI @205KM
Rocznik: 2016
|
![]()
Nie ma rzeczy niemożliwych. Można zrobić składaka. Tylko nie wiem czy jednak nie taniej i szybciej będzie wstawić poliftowego BCMa.
Ostatnio edytowane przez Polarny ; 15-01-2017 o 23:09 |
![]() |
![]() |
![]() |
#653 | |
FCP member
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#654 |
FCP member
![]() Imię: Łukasz
Model: S-Max
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2016
|
![]()
Ja mam Mondeo poliftowe. Ostatnio zmieniłem BCMa na miedzylift i Convers sie przygasa na "Auto". Działa wszystko jak wcześniej.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#655 |
FCP member
![]() Zarejestrowany: 23-04-2013
Model: Ford S-MAX
Silnik: 2.0TDCI 140->163KM
Rocznik: 2010
|
![]()
Ty masz jakiś dziwny przypadek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Normalnie międzyliftowy BCM i poliftowy converse gryzą się w tej materii. Trzeba by wyjaśnić dlaczego u Ciebie tak nie jest. Czy BCMa masz tego samego co totek2?
![]() |
#656 |
FCP member
|
![]()
Gdybym wiedział to nie montował bym międzylifta... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
#657 |
FCP member
![]() Zarejestrowany: 23-04-2013
Model: Ford S-MAX
Silnik: 2.0TDCI 140->163KM
Rocznik: 2010
|
![]()
Muszę się przyjrzeć temu tematowi bo mnie tęż zaczyna lekko denerwować to przekręcanie wajchy na światła mijania aby podświetlić guziki na kokpicie.
Muszę porównać ramki canowskie generowane przez licznik poliftowy i międzyliftowy/przedliftowy na których wszystko działa jak, należy. Może udało by się napisać jakiegoś patcha do softu poliftowego aby wyeliminować ten problem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Do TPMS mój patch zadział więc może tutaj też się uda.
Moja przygoda z preFL Convers+ | FL Convers+ | Customowym LOGO | TPMS | sprzedam: Licznik Convers+ | chwilowo Grabarka | Ostatnio edytowane przez orion512 ; 18-01-2017 o 01:06 |
![]() |
![]() |
![]() |
#658 |
FCP member
|
![]()
Przyglądaj się Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
#659 | |
ford::average
![]() Zarejestrowany: 17-09-2010
Model: S-MAX
Silnik: 2.5T Pb
Rocznik: 2008
|
![]() Cytat:
Ja zlozylem jedno kolo z czujnikiem - (przedtem jezdzilem jakis czas bez zeby system sie 'wylaczyl' - potem zalozylem jedno kolo i reset modulu forscanem lub kleme trzeba odpiac zeby auto szukalo czujnikow) i jak sie mozna bylo spodziewac system 'rozpoznal' tylko jedno kolo - oczywiscie error na blacie i czerwona ikonka. Po okolo 50 km error znika i system TPMS sie wylacza - na zegarach w miejsce cisnienia '--' przy kazdym kole i tylko w info wiadomosc o problemie z tpms. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#660 |
ford::average
![]() Imię: Piotr
Model: Mondeo mk4
Silnik: 2,0 TdCi
Rocznik: 2013
|
![]()
Podpowiedzcie bo mam polift. 2.0 163KM Kombi titanium i BCM z końcówka EL czy to się nada czy czeka mnie wymiana?
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka |
![]() |
![]() |