![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#41 |
ford::expert
![]() Zarejestrowany: 14-03-2005
Model: Focus , Suzuki DL 650 V-Strom
Silnik: 1,6 , 650
Rocznik: 1999 , 2005
|
![]()
Slawko może jakaś wada,mikropęknięcie albo cos wtym stylu i jak dostała konkretnych obrotów to poprostu nie wytrzymała,dobrze że to tylko pompa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
![]() |
![]() |
#42 | |
|
![]() Cytat:
Zresztą, szlag ja trafił i tyle. Widocznie tak jej było pisane Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Spójrzmy na to z innej strony. Padła pod domem a nie na trasie. Z pompa paliwa miałem to samo, tez padła pod domem, aku padł mi na parkingu przed Tesco. Dziękować tylko, ze nie w trasie. W tej nigdy mnie nie zawiódł. Ostatnio edytowane przez Slawko ; 05-03-2010 o 18:17 |
|
![]() |
#43 | |
![]() Zarejestrowany: 14-03-2005
Model: Focus , Suzuki DL 650 V-Strom
Silnik: 1,6 , 650
Rocznik: 1999 , 2005
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#44 |
|
![]()
Otóż to Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
W każdym razie mam już nową, pozostało tylko zamontować. Niestety jak zwykle śnieg i mróz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. to samo miałem z rozrusznikiem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. zaspa służyła mi za kobyłkę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. żeby odkręcić tą jedną śrubę od spodu, bo wszystko inne dało radę od góry. Brrrr już mi zimno Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
![]() |
#45 |
FORD|AUTHORIZED
![]() Zarejestrowany: 07-10-2004
Model: Mondeo 4_Focus_Focus 2_Galaxy 3
Silnik: 2.5 T_2.0 16V_1.8 16V_2.0 TDCI
Rocznik: '07_'99_'06_'07
|
![]()
nie ma nikogo z garazem w wawce u was?
#46 |
|
![]()
może i jest, nigdy nie szukałem.
Z drugiej strony, to byłoby spore utrudnienie, z tego względu, ze to sa nagłe przypadki, holowanie zajęłoby czas, sama naprawa sprawiałaby trudnosci. Teraz, pomimo, ze wystepuja problemy techniczne, brak problemów organizacyjnych. W kazdej chwili moge rozpocząć pracę i ją skończyć, nie tracę czasu na dojazd itp. Poza tym, zawsze staram sie ocenic czy bedę w stanie sam wszystko zrobić, czy nie. Jesli jest cień watpliwości, nie rozpoczynam pracy i jadę do warsztatu, albo jesli naprawa będzie znikoma kosztowo, tez sam tego nie robię. |
![]() |
#47 | |
ford::average
![]() Zarejestrowany: 11-07-2006
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#48 | |
![]() Zarejestrowany: 26-02-2008
Model: S-Max Titanium S / Kuga Individual
Silnik: 2.5 T 220 PS / 2.5 T 200PS
Rocznik: 2009 / 2009
|
![]() Cytat:
Pozdrawiam |
|
![]() |
![]() |
#49 | ||
|
![]() Cytat:
corneliusab, a co ja napisałem w pierwszym poście? Cytat:
edit: pompa wymieniona (HEPU), wszystko gra, tylko cosik głośniej silnik chodzi(okolice rozrządu, pompy). Na razie zostawiam. W zasadzie powinienem rozrząd wymienić, ale rolki prowadzące są ok, pasek jak nowy, tylko ta napinająca ciut inaczej pracuje. Pożyjemy, zobaczymy. Ostatnio edytowane przez Slawko ; 06-03-2010 o 14:28 |
||
![]() |
#50 | |
ford::average
![]() Zarejestrowany: 11-07-2006
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
Tagi |