![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
| Zobacz wyniki ankiety: Którą wersję softu Converse+ PDC skończyć jako pierwszą | |||
| Przedliftową |
|
195 | 63.31% |
| Międzyliftową |
|
23 | 7.47% |
| Poliftową |
|
90 | 29.22% |
| Głosujących: 308. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#311 | |
|
FCP member
![]() Imię: Łukasz
Model: S-Max
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2016
|
Cytat:
pzdr. |
|
|
|
|
|
|
#312 |
|
ford::professional
![]() Imię: Tomasz
Model: S-MAX ST / Focus Active, wnętrze Vignale
Silnik: 2.0 TwinTurbo/1.5 EB
Rocznik: 2020/2020
|
znalazłem i przerobiłem, nie wiem czy to coś da....
ps, jakie kolory można użyć? [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Ostatnio edytowane przez tombalt ; 07-08-2014 o 09:03 |
|
|
|
|
|
#313 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Piotr
Model: Mondeo IV
Silnik: 2.2 TDCI
Rocznik: 12
|
Mam pytanko trochę z innej beczki Czy można by dołożyć informacje na wyświetlaczu o wypalaniu DPF?
|
|
|
#314 |
|
FCP member
![]() Zarejestrowany: 23-04-2013
Model: Ford S-MAX
Silnik: 2.0TDCI 140->163KM
Rocznik: 2010
|
Gdyby takowa informacja była dostępna na magistrali mscan to z pewnością dało by się to zrobić.
Jednak z tego co pamiętam Rosjanie chyba jeszcze tego nie namierzyli a ja osobiście jeszcze nie przyglądałem się tematowi.
|
|
|
#315 |
|
FCP member
|
Zobaczcie sobie jak może wyglądać converse+ jak wysypie się w nim EEPROM.
Na zdjęciach oczywiście przypadki celowo spreparowane Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jak nie może nic odczytać nie wyświetla się nawet logo startowe. Jak trochę uda mu się przeczytać ale nie odczyta poprawnie stanu licznika to startuje ale zamiast przebiegu wyświetla się ERROR.
|
|
|
#316 |
|
FCP member
|
Dzisiaj chciałem się wam pochwalić swoimi ostatnimi osiągnięciami.
Tym razem nie jest to już chińska wersja Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. To tutaj bazuje na 1007 black. Nie oznacza to oczywiście że można już wgrywać. Przede mną jeszcze dużo pracy ale jak widzicie na obrazkach widać już światełko w tunelu. Zwróćcie uwagę że napis polski w menu nie jest już z małej litery. Niby mała rzecz a cieszy. Został już tylko jeden język napisany z małej litery, ale niech koledzy z zagranicy sobie sami poprawią.
|
|
|
#317 |
|
Feel The Difference
![]() Imię: Mirek
Model: MK5 Titanium X, Focus MK4 St-Line
Silnik: 2,0tdci 150=>180=>200+, 1,0 125KM
Rocznik: 2016,2018
|
Super Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Proponuję wziąć tydzień urlopu i dokończyć dzieła Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Chętnych będzie wielu więc na pewno się opłaci. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#318 |
|
FCP member
|
No właśnie z tym urlopem może być problem. Przez najbliższe 2 miesiące raczej nie dostanę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pozostają mi więc tylko takie godziny pracy jak z poprzedniego postu. Ale długo tak człowiek nie pociągnie. Mimo wszystko w miarę sił będę kontynuował pracę.
|
|
|
#319 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Artur
Model: Mondeo MK4 Titanium X
Silnik: 2.0 Duratec HE
Rocznik: 2008
|
Parktronic na przedliftowym conversie działa już poprawnie?
|
|
|
#320 |
|
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Imię: Marcin
Model: Mondeo MK5
Silnik: 2,0TDCI
Rocznik: 2015
|
Ale gdzie u Oriona ,czy u Rosjan ?